Слични Понуди

Програма

1
1 ден 30.07.2020
    Состанок на група на Дрво Декор во 21:00, 21:30ч поаѓање. Ноќно возење со попатни паузи, гранични и царински формалности.
2
2 ден 31.07.2020
    Пристигнување во Валона во утринските часови и сместување во вила Camellia. Слободно време за плажа или индивидуални активности. Слободно време за прошеткa. Ноќевање.
3
3 ден 01.08.2020
    Можност за посета на повеќе плажи индивидуално.Слободно време за индивидуални активности.Ноќевање
4
4 ден 02.08.2020
    Можност за посета на повеќе плажи индивидуално .Слободно време за индивидуални активности.Ноќевање
5
5 ден 03.08.2020
    Во предпладневните часови поаѓање кон Македонија. Ноќно возење со попатни паузи, граница и царински формалности. Пристигнување во Скопје во доцните вечерни часови.

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest