Сандански -Интерхотел 4*

Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел на Бугарија, регион кој е најпознат по лековитата клима и термалните извори. Хотелот е лоциран во самиот центар на Сандански, на само неколку чекори од живописниот градски парк, поголемите продавници и во близина на многу споменици и историски знаменитости. Интерхотел Сандански го нуди еден од најголемите медицински центри за лекување и рехабилитација на Балканскиот Полуостров.

Содржина на хотелот:https://www.interhotelsandanski.bg/en/about

Интерхотел Сандански е лоциран во југозападна Бугарија, најпознат регион по лековитата клима и термални извори. Хотелот е лоциран во самиот центар на Сандански, на неколку чекори од живописниот градски парк, продавници и во близина на многу споменици и историски знаменитости. Интерхотел Сандански го нуди еден од најголемите медицински центри за лекување и рехабилитација на Балканскиот Полуостров. Хотелот има 285 удобни соби и суити, 3 ресторани, лоби бар и пул бар. Гостите може да користат 3 базени со минерална вода, од кои еден е со температура на водата38°C. Комплексот во својот состав има 5 тениски терени, 4 конференциски сали, како и простор за изложби и презентации.

Напомена:

- Програмата е за индивидуални патници

-Цената е подложна на промени

- Постои опција за организиран превоз минимум 16 патника.

- За Вашиот баран термин резервацијата е потребна минимум 10 дена пред започнување на услугата

Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата 

 Важат Општите услови на Т.А. Камелија Турс-Туроператор со лиценца-А членка на СКТМ

 

Слични Понуди

Програма

1
Прв ден
  Појадок, индивидуални активности и уживање во термалните базени како и спа содржините што ги нуди хотелот
 • Spa & wellness
2
Втор ден
  Појадок, индивидуални активности и уживање во термалните базени како и спа содржините што ги нуди хотелот
 • Spa & wellness
3
Трет ден
  Појадок, индивидуални активности и уживање во термалните базени како и спа содржините што ги нуди хотелот
 • Spa & wellness
4
Четвртти ден
  Појадок, индивидуални активности и уживање во термалните базени како и спа содржините што ги нуди хотелот
 • Spa & wellness
5
Петти ден
  Појадок, индивидуални активности и уживање во термалните базени како и спа содржините што ги нуди хотелот
 • Spa & wellness
6
Шестти ден
  Појадок, индивидуални активности и уживање во термалните базени како и спа содржините што ги нуди хотелот
 • Spa & wellness
7
Седми ден
  Појадок, индивидуални активности и уживање во термалните базени како и спа содржините што ги нуди хотелот
 • Spa & wellness

Видео

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Сместување во INTERHOTEL SANDANSKI 4*
6 ноќевања со појадок

Цената Не покрива?

 • Осигурување
 • Туристичка такса
 • Индивидуални трошоци на патниците

Pin It on Pinterest