Сандански -Интерхотел 4*

Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел на Бугарија, регион кој е најпознат по лековитата клима и термалните извори. Хотелот е лоциран во самиот центар на Сандански, на само неколку чекори од живописниот градски парк, поголемите продавници и во близина на многу споменици и историски знаменитости. Интерхотел Сандански го нуди еден од најголемите медицински центри за лекување и рехабилитација на Балканскиот Полуостров. Хотелот има 285 удобни соби и суити, три ресторани, лоби бар и пул бар. Гостите може да користат три базени со минерална вода, од кои еден е со температура на водата38°C.
Комплексот во својот состав има 5 новоизградени тениски терени, прикладни за организирање на професионални турнири. За семинари, настани, работилници и слично, хотелот има на располагање 4 конференциски сали со капацитет од 30 до 250 места, како и простор за изложби и презентации.

6 ноќи  /  7 дена

    ПРВА ГРУПА               27.03-02.04.2020    

ВТОРА ГРУПА             02.04-08.04.2020

 

Цената на аранжманот изнесува: 14.000 денари 

 

Цената вклучува:

► 6 ноќевања со појадок
►Сместување во 1/2 
DoubleDeluxe Room
►Автобуски превоз

Слични Понуди

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest