Брзече-Апартхотел Копаоник

Со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК.

Цената на аранжманот изнесува:3.400,00 денари

Напомена:

- Програмата е за индивидуални патници

-Цената е подложна на промени

- Постои опција за организиран превоз минимум 16 патника.

- За Вашиот баран термин резервацијата е потребна минимум 10 дена пред започнување на услугата

Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата 

 Важат Општите услови на Т.А. Камелија Турс-Туроператор со лиценца-А членка на СКТМ   

 

Слични Понуди

Програма

1
Прв ден
    Пристигнување во Копаоник-Брзече. Сместување во хотелот во 14:00 часот.Вечера. Ноќевање.
2
Втор ден
    Појадок. Слободно време за убавините кои ги нуди Брзече.Вечера. Ноќевање.
3
Трет ден
    Појадок. По појадокот напуштање на хотелот.

Видео

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Хотелска услуга две ноќевања со појадок и вечера во 1/2 или 1/3 соби

Цената Не покрива?

  • Осигурување
  • Туристичка такса
  • Доплата за ручек 600 денари
  • Индивидуални трошоци на патниците

Pin It on Pinterest