Алачати - Турција

 

 

Алачати е град на турскиот градче Чешме, на Егејското Море. Познат е по своите плажи, стари камени куќи и традиција на вино. На југ, Порт Алачати Марина е познат центар за водни спортови. На северозапад е Османлискиот замок Чешме, изграден во почетокот на 16 век и сега има историски артефакти. Грчкиот остров Хиос е кратко возење со траект далеку.

 

 

1-4 Април

 

 

 

 

23 - 25Април

5-22 Април

 

 

 

1-2 Мај

26-30 Април

27 Мај-30 Јули

23-26 Мај

31 Јули-2 Ауг

16-22 Мај

3-15 Мај

3 Ауг-5 Сеп

 

 

6 Сеп-1 Окт

2-28 Окт

 

 

 

29-31 Окт

 

 

 

 

Двокреветна соба со поглед на градина

125 EUR

115 EUR

155 EUR

165 EUR

170 EUR

Двоен дизајн соба со приватна градина

125 EUR

115 EUR

155 EUR

165 EUR

170 EUR

Двокреветна соба со француски балкон

135 EUR

125 EUR

165 EUR

175 EUR

180 EUR

Супериор двокреветна соба со поглед  на залив

140 EUR

130 EUR

170 EUR

180 EUR

185 EUR

             

 

 

Програма

Видео

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest