Слични Понуди

Програма

1
1 ден 07.03. Скопје - Врњачка Бања
    Состанок на групата пред паркингот на Дрво Декор- ранонаутро во 04.30 часот. Поаѓање за Србија во 05.00 часот. Патот води преку граничниот премин Табановце со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Врњачка Бања во пладневните часови и сместување во хотел 3 и 4 *. Кратко време за одмор и освежување од патувањето. Потоа заминување на прошетка и пешачки разглед на Врњачка Бања: Мостот на Љубовта, изворот Топла Вода, Римските извори, изворот Снежник, изворот Језеро и изворот Слатина… По разгледот враќање во хотел, слободно попладне за одмор, релаксација и користење на содржините на хотелот.Вечера. Ноќевање.
2
2 ден 08.03. Врњачка Бања
    Појадок. Слободно време за индивидуални активности.Вечерта факултативна прослава со музичка програма во хотелот .Ноќевање.
3
3 ден 09.03. Врњачка Бања
    Појадок. По појадокот поаѓање за Скопје . Патувањето се одвива со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Планирано пристигнување во вечерните часови.

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest