Интерхотел Сандански 4*

Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел на Бугарија, регион кој е најпознат по лековитата клима и термалните извори. Хотелот е лоциран во самиот центар на Сандански, на само неколку чекори од живописниот градски парк, поголемите продавници и во близина на многу споменици и историски знаменитости. Интерхотел Сандански го нуди еден од најголемите медицински центри за лекување и рехабилитација на Балканскиот Полуостров. Хотелот има 285 удобни соби и суити, три ресторани, лоби бар и пул бар. Гостите може да користат три базени со минерална вода, од кои еден е со температура на водата38°C.Комплексот во својот состав има 5 новоизградени тениски терени, прикладни за организирање на професионални турнири. За семинари, настани, работилници и слично, хотелот има на располагање 4 конференциски сали со капацитет од 30 до 250 места, како и простор за изложби и презентации.

 НАПОМЕНИ:

*Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата

*Цената е пресметана на минимум 45 особи

*Плаќањето е во денарска противвредност по курс 62 денари

*Пасошот треба да важи минимум 3  месеци по завршување на патувањето 

*Важат Општите услови на Т.А Камелија Турс-Туроператор со лиценца-А членка на СКТМ

Организатор на ова патување е Камелија Турс:  Трошоците за подготовка и организација на патувањето со број на полиси АД ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА СКОПЈЕ  (Полиса бр. 130030006717) и (Класа 13 Општа одговорност и Тарифа 27 Туристички агенции

*Агенцијата го задржува правото за отказ на аранжманот 7 дена пред патувањетои промена на цената на аранжманот поради покачување на цената  поради повеќе причини

 

Програма

Цената покрива:

6 ноќевања со појадок сместување во 1/2 luxury соби
Автобуски превоз

Цената Не покрива?

  • Доплата за еднокреветна соба
  • Патничко осигурување 5€ (до 65 год)

Pin It on Pinterest