Слични Понуди

Програма

1
Скопје-Копаоник
    Состанок на групата во 05:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во утринските часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rs.Слободно време за индивидуални активности. Можност за посета на ски центарот. Вечера. Ноќевање.
2
Копаоник
    Појадок. Факултативно заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни убавини, љубителите на белиот спорт ќе уживаат и ќе ги користат удобностите на скијачкиот центар. Слободно време за кафе во познатите ресторани. Враќање во хотел во договорено време. Вечера. Ноќевање.
3
Копаоник-Скопје
    Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности или заминување кон скијачкиот цетар - факултативно. Во попладневните часови заминување за Северна Македонија. Пристигнување во вечерните часови во Скопје.

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest