Слични Понуди

Програма

1
СКОПЈЕ - БУДИМПЕШТА
    Состанок со групата на Дрво Декор 16:00 часот, поаѓање во 16:30 часот. Ноќно возење преку Србија со попатни паузи за одмор и царински формалности.
2
БУДИМПЕШТА
    Пристигнување во Будимпешта во утринските часови. Факултативен разглед на градот со локален водич: плоштадот на хероите, Парламентот, Кралската палата, Рибарската тврдина, Цитаделата, црквите Св. Стефан и Св. Матеј, улиците: Андраши, Ракоци и Ваци, мостовите на Дунав. Сместување во хотел. Слободно време. Враќање во хотел. Ноќевање.
3
БУДИМПЕШТА –СЕНТ АНДРЕА-БУДИМПЕШТА
    Појадок. После појадокот, напуштање на хотелот и се упатуваме на прошетка до живописното гратче Сент Андреа (факултативно), во близината на Будимпешта, во кое се негуваат старата архитектура и народни ракотворби и кое е богато со голем број винотеки, рибни ресторани, музеи, галерии и цркви. Враќање назад во Будимпешта. Слободно време индивидуални активности. Вечерта крстарење со брод по Дунав (факултативно).Ноќевање.
4
БУДИМПЕШТА – СКОПЈЕ
    Појадок. По појадокот факултативно заминуваме за посета на OUTLET SHOPING CENTER PREMIER Слободно време. По договор со представникот, поаѓање за Скопје. Ноќно патување преку Србија, со попатни паузи за одмор и царински формалности.
5
СКОПЈЕ
    Пристигнување во Скопје во утринските часови.

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest