Слични Понуди

Програма

1
30.12.2019
    Состанок на групата од пред Холидеј Ин во 07:30 часот. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник, сместување во хотелот.Ручек.Слободно време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.
2
31.12.2019
    Појадок. По појадокот за љубителите на белиот спорт можност за факултативна посета на скијачките центри-заминување кон скијачките центри на Копаоник и запознавање со нивните убавини. Слободно време за индивидуални активности, враќање во хотел и припрема за најлудата ноќ. Свечена вечера со музика и забава до раните утрински часови. Ноќевање.
3
01.01.2020
    Појадок. По појадокот, заминување кон скијачкиот центар Копаоник. Уживање во убавините на Кралицата на Србија. Враќање во хотел. Ручек. Во вечерните часови забава и реприза од 31.12 со Свечена вечера и музика. Ноќевање.
4
02.01.2020
    Појадок. По појадокот заминување за Северна Македонија. Во вечерните часови пристигнување во Скопје.

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest