Слични Понуди

Програма

1
1.Ден
    Пристигнување на аеродромот “Никола Тесла”, најкаснои два часа пред полетувањето.Индивидуална пријава за лет и предавање на багажот. Пасошки и царински формалности. Летот до МАЛЕ.
2
2.Ден
    Слетување во Мале, главниот град на Малдивите. Мало претставување на модерното лице на Малдивите. Шарените згради и тиркизното море на секаде околу Вас се класична слика на Мале која никогаш нема да ја заборавите. Градот е преполн кафулиња, ресторани и продавници. Трансфер до избраниот хотел. Слободно време за одмор. Ноќевање
3
3-6.Ден
    Престојување во избраниот хотел на избраната услуга. Деновите предвидени за уживање на рајскиот остров, со спа третмани, уживање во егзотичната храна. Можност организирање на многубројни факултативни излети ( скијање на вода, сурфање ) Уживање на кристалниот бел песок, бањање во тиркизната вода и потполно опуштање
4
7.Ден
    Последниот ден ни останува време да купиме уште некој сувенир, да испиеме уште некој коктел, и да се подготвиме за пат. По доручекот, организиран трансфер од избраниот хотел до аеродромот. Пријава за лет и предавање багаж. Пасошки и царински формалности. Лет до Белград.
5
8.Ден
    Пристигнување во Белград. КРАЈ НА ПАТУВАЊЕТО.
Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest