Tајланд

Тајланд е земја која се наоѓа зад волшебното огледало, прекрасна во својата  разноликост, бојата, мирисот и страстa….сосема поинаква од нашата реалност.
Народот, природата, и храната се посебно доживување под тропското небо. Таму се цвета со  посебен сјај кој се памети многу долго. Тајланд се наоѓа во централниот дел на Индокина и граничи со Малезија, Камбоџа, Лаос и Мјанмар, препознатлив  како земја на орхидеи, мистични реки,  тропски шуми, прекрасни Будистички храмови како и  пријателски расположени и насмеани луѓе. Бангкок е модерен главен град на Тајланд, со повеќе од 15 милиони жители, каде античките храмови, населби и пазари се потпираат на блескавите облакодери, тој е метропола со сто лица, која се развива со неверојатна брзина.

PHUKET - Некогаш изолиран и малку населен остров, Пукет бргу прераснува во модерна и луксузна туристичка дестинација која е денес посетена од огромен број на туристи од целиот свет. Овој тропски рај е вистинско место за љубителите на песочни плажи, чисто и топло море и богат природен диверзитет. Покрај изобилството на убави плажи, море и сонце, Пукет нуди и други интересни вредности како будистички храмови, живописни локални места, ресторани, забава и богат ноќен живот.  Климата на островот е тропска со високи температури во текот на целата година и висока влажност во воздухот. Ова  незборавно, лесно патување ќе ви донесе многу интересни информации, забава и уживање, кои ќе ви останат во трајни спомени.

Програма

1
Прв ден
  Слободно време за одмор, уживање на плажа или за индивидуални разгледи.
 • Хотелско сместување на база појадок и вечера
2
Втор ден
  Слободно време за одмор, уживање на плажа или за индивидуални разгледи.
 • Хотелско сместување на база појадок и вечера
3
Трет ден
  Слободно време за одмор, уживање на плажа или за индивидуални разгледи.
 • Хотелско сместување на база појадок и вечера
4
Четврти ден
  Слободно време за одмор, уживање на плажа или за индивидуални разгледи.
 • Хотелско сместување на база појадок и вечера
5
Петти ден
  Слободно време за одмор, уживање на плажа или за индивидуални разгледи.
 • Хотелско сместување на база појадок и вечера
6
Шестти ден
  Слободно време за одмор, уживање на плажа или за индивидуални разгледи.
 • Хотелско сместување на база појадок и вечера
7
Седми ден
  Слободно време за одмор, уживање на плажа или за индивидуални разгледи.
 • Хотелско сместување на база појадок и вечера
8
Осми ден
  Слободно време за одмор, уживање на плажа или за индивидуални разгледи.
 • Хотелско сместување на база појадок и вечера
9
Деветти ден
  Слободно време за одмор, уживање на плажа или за индивидуални разгледи.
 • Хотелско сместување на база појадок и вечера
10
Десетти ден
  Слободно време за одмор, уживање на плажа или за индивидуални разгледи.
 • Хотелско сместување на база појадок и вечера
Од
Цена (€)

Цената покрива:

Сместување во Хотел 5* на база појадок и вечера

Цената Не покрива?

 • Авио билет
 • Туристичка такса во хотели се плаќа на рецепциа према тарифата на хотелите.
 • Индивидуални трошоци и факултативи за времетраење на аранжманот.
 • Трошоци на Туроператорот за резервација и организација 15 eвра.
 • Виза

Pin It on Pinterest