Слични Понуди

Програма

1
АТИНА
  Добродојдовте во Грција ! Се среќаваме во 14:00 часот кај лобито за брз состанок каде што ќе Ви бидат дадени неколку информации и објаснувања како ќе се одвива оваа недела.Постои можност за групна вечера вечерта и запознавање со остатокот од групата
  •Вклучени активности: Добродојде и запознавање, прошетка по островот
  •Факултативни активности: факултативна вечера со група
  •Оброци: Не
2
АТИНА
  Атина е главен и најголем град на Грција; таа е еден од најстарите градови во светот со историја која се протега повеќе од 3,400 години и е нашироко наречена лулка на западната цивилизација и родно место на демократијата. Културното и историско наследство сѐ уште е евидентно во градот и е претставено со сите антички споменици и уметнички дела. Нашата турнеја ќе ве однесе до многу од овие локации, вклучувајќи ја и Националната библиотека, Академијата, Плоштадот на Уставот и Парламентот, Храмот на Зевс, Партенон и Акропол. Слободна вечер за истражување на овој неверојатен град.
  •Вклучени активности: Разглед на градот
  •Факултативни активности: Не
  •Оброци: Појадок
3
АТИНА-МИКОНОС
  Рано стартување на денот заминуваме со траект од Атина до Миконос.. Во попладневните часови, по средбата со вашиот туристички водич и другите патници, ќе имате информативен состанок. Подоцна, ќе има кратка прошетка, каде што ќе ви бидат дадени неколку совети за самостојно истражување на остатокот од островот. Не е случајно што овој остров е најпознат космополитенски од сите грчки острови и привлекува илјадници посетители од целиот свет.
  •Вклучени Активности: Прошетка низ Миконос
  •Факултативни активности: Не
  •Оброци: Појадок
4
МИКОНОС
  Слободен ден во Миконос. Градот Миконос (Хора) е живописен грчки остров, со рибарски чамци кои се рамо до рамо со луксузните чамци, белите улици, плажите, рестораните и баровите; нема да бидете кратки работи кои треба да ги истражите; ќе имате време за истражување.
  •Факултативно активности: тура на островот Делос
  •Оброци: Појадок
5
МИКОНОС-САНТОРИНИ
  Заминување од Миконос со траект и се упатуваме кон Санторини, остров формиран од вулканска активност. Се вели дека зајдисонцата овде се најубави во светот. Од Caldera, погледнете ги пејзажите на вукалните и соседните острови кој го одемат Вашиот здив.Како една од главните туристички атракции во Европа со прекрасната клима и совршените услови за набљудување, Санторини ќе ви понуди дива убавина создадена од вулканот што лежи во средината на заливот
  •Вклучени активности:прошетка по островот Санторини
  •Факултативни активности: Не
  •Оброци: Појадок
6
САНТОРИНИ
  Денеска ќе имаме слободно време за истражување на островот.
  •Факултативни активности: Вулканска тура, Велосипедска Тура
  •Оброци: Појадок
7
САНТОРИНИ-ИОС
  Рано ова утро повторно се упатуваме на траект и започнуваме да пловиме до Иос, позната туристичка дестинација. Посетителите доаѓаат тука за неговите златни плажи и карактеристичната егејска архитектура. Познат е остров за забава со својата прекрасна атмосфера и бескрајната забава. Главниот град е изграден на местото каде што бил античкиот град, каде што се белите куќи и неговите ветерници и тесни мали патишта можат да се видат од врвовите на ридовите. Голема забавна вечер чека на нас.
  •Вклучени активности: прошетка по Иос
  •Факултативни активности: Не
  •Оброци: Појадок
8
ИОС
  Ден за опуштање денес чека на нас на Иос.Слободно време.
  •Оброци: Појадок
9
ИОС
  Нашето патување заврушува во 11:00 часот во Иос.Се збогуваме со новите пријатели.
  •Оброци: Појадок
Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest