Отворање на границите и аеродромите

Драги клиенти и пријатели конечно пристигна убава вест !
 
Врз основа на препораките на Комисијата за заразни болести, Владата денеска донесе одлука од петок, 26 јуни 2020 година, целосно да бидат отворени сите гранични премини за непречено движење на патници и возила без приложување на PCR тестови, и без упатување до домашна изолација или спроведување во задолжителен државен карантин.
 
Владата денеска донесе одлука од 1 јули, да бидат отворени за сообраќај и Меѓународниот аеродром Скопје и на Аеродромот „Св. Апостол Павле“ во Охрид
Согласно овие одлуки Владата денеска донесе одлука да биде укината забраната за организиран превоз, која исто така стартува од 26 јуни. 
 
Наскоро Т.А. Камелија ќе ги објави датумите за чартер програмата ЛЕТО 2020  
Се гледаме наскоро :)

Pin It on Pinterest