Врњачка Бања,Србија -Hotel Zepter 4*

> Врњачка Бања,Србија -Hotel Zepter 4*

Врњачка Бања,Србија -Hotel Zepter 4*

На местото на поранешниот стар хотел Звезда, на централниот дел од шеталиштето  и со површина од дури 11,445 м2, денес се наоѓа прекрасниот хотел Зептер, еден од најголемите и најимпресивните хотели во Врњачка Бања. Хотелот е уникатна мешавина од старо и ново. Стариот дел, од 1920 година, беше изграден директно на шеталиштето, главниот пешачки пат на Врњачка Бања, покрај реката Врњачка и неговата надворешна архитектура е заштитена со закон како историски споменик, а новиот, поголем дел од хотелот е свртен кон улицата паралелна со шеталиштето, што му дава на хотелот совршена позиција и добри пристапи од сите страни.

 Хотелот Зептер има 96 луксузни соби, 18 луксузни соби и 4 луксузни апартмани. На своите гости им нуди разновидни можности: два ресторани (ресторан Зептер SmartLife и Кристална сала), бар Зепресо Аперитив, летна тераса со поглед кон шеталиштето во рамките на ресторанот Зептер SmartLife, кардио-интерна медицина и стоматолошка ординација, блок Зептер Гарден, отворен простор каде што гостите можат да уживаат во разновидниот асортиман на храна и пијалоци. Од спортските објекти, најатрактивен е затворениот базен (комплетно реновиран) со термално-минерална вода. Гостите имаат на располагање џакузи и сопствена градина со аперитив бар, отворена во лето, како и сосема нова и модерна теретана и сауна. 

 

Термин

03.01-31.03.2022/

01.11-24.12.2022

01.04-30.06.2022/

01.09-31.10.2022

01.07-31.08.2022

Lux 1/2

33

38

41

Studio Lux 1/2

38

40

44

Deluxe 1/2

41

43

50

Цени по лице на ден со услуга ноќевање со појадок

Цени за недела -петок

Термин

03.01-31.03.2022/

01.11-24.12.2022

01.04-30.06.2022/

01.09-31.10.2022

01.07-31.08.2022

Lux 1/2

37

43

47

Studio Lux 1/2

42

47

52

Deluxe 1/2

45

50

55

Цени по лице на ден со услуга ноќевање со појадок

Цени за петок- недела

 

Термин

03.01-31.03.2022/

01.11-24.12.2022

01.04-30.06.2022/

01.09-31.10.2022

01.07-31.08.2022

Lux 1/2

250

280

302

Studio Lux 1/2

287

302

325

Deluxe 1/2

315

330

375

 

 Во цената е вклучено

üКористење на spa& wellness центарот (затворен базен со минерална вода,џакузи,теретана и фитнес центар,сауна)

üWi Fi

üПопуст од 10 % попуст на услугите на центарот за убавина

Во цената не е вклучено

ü   Автобуски превоз

Индивидуални доплати

Доплата за 1/1 соба + 40 % од наведените цени

Доплата за вечера 1,200 динари (10 €) за возрасни лица, деца 700 динари (6€)

 Општи напомени

oХотелот располага со ограничен број на паркинг места и не гарантира паркинг место во случај на исполнетост на паркингот

oРезервација на паркинг место е возможна и изнесува 500 динари (5€) по ден

oДоколку хотелот го потврди паркинг местото, тоа паркин место ќе биде резервирано за време на целиот престој во хотелот

 Therapy Air

Сите простории и соби во хотелот се опремени со пречистувач  за воздух Therapy Air кој ги елиминира сите вируси,бактерии,микорорганизми,полен.,чад.и сите непријатни мириси,ја одстранува прашината и е сертифициран за Корона вирус

Слични Понуди

Програма

1
Опис
  На местото на поранешниот стар хотел Звезда, на централниот дел од шеталиштето и со површина од дури 11,445 м2, денес се наоѓа прекрасниот хотел Зептер, еден од најголемите и најимпресивните хотели во Врњачка Бања. Хотелот е уникатна мешавина од старо и ново. Стариот дел, од 1920 година, беше изграден директно на шеталиштето, главниот пешачки пат на Врњачка Бања, покрај реката Врњачка и неговата надворешна архитектура е заштитена со закон како историски споменик, а новиот, поголем дел од хотелот е свртен кон улицата паралелна со шеталиштето, што му дава на хотелот совршена позиција и добри пристапи од сите страни.
  Хотелот Зептер има 96 луксузни соби, 18 луксузни соби и 4 луксузни апартмани. На своите гости им нуди разновидни можности: два ресторани (ресторан Зептер SmartLife и Кристална сала), бар Зепресо Аперитив, летна тераса со поглед кон шеталиштето во рамките на ресторанот Зептер SmartLife, кардио-интерна медицина и стоматолошка ординација, блок Зептер Гарден, отворен простор каде што гостите можат да уживаат во разновидниот асортиман на храна и пијалоци. Од спортските објекти, најатрактивен е затворениот базен (комплетно реновиран) со термално-минерална вода. Гостите имаат на располагање џакузи и сопствена градина со аперитив бар, отворена во лето, како и сосема нова и модерна теретана и сауна.
2
Напомена
  Програмата се креира спрема барањето на странките
  Услови за користење на програмата
  Минимум две ноќи
Од
Цена (€)

Цената покрива:

Избрана услуга спрема број на ноќевања и тип на соба
Попуст од 10 % попуст на услугите на центарот за убавина
Користење на spa& wellness центарот (затворен базен со минерална вода,џакузи,теретана и фитнес центар,сауна)

Цената Не покрива?

 • Индивидуални трошоци на патниците
 • здравствено осигурување
 • Туристичка такса

Pin It on Pinterest