Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

Виена - Нова Година 2019


Виена


Новогодишен аранжман 2019


29.12.2018-02.01.2019


29.12.2018                                                                                                      Состанок на групата на паркингот спроти хотелот ”Holiday Inn” во 16:30 часот. Поаѓање за Виена во 17:00 ч. Се патува преку граничниот премин Табановце и Србија. Ноќно возење со попатни одмори.                           


 


30.12.2018                                                                                                                                                                              Пристигнување во Виена во претпладневните часови. Панорамско разгледување на градот со локален водич, започнувајки со приказната за Дунав, новиот дел на Виена, претставништвото на УНЕСКО, музеј куќата на Хунсеватер, плоштадот Рингштрасе, Операта, Парламентот, општината Ратхаус, Музејот на модерна уметност, градската палата, Универзитетот, палатата Белведере, Катедралата Св. Стефан, Зимскиот дворец ХофбургСместување во хотел. Слободно попладне за  одмор. Вечерта можност за факултативна вечера во национален ресторан.  Ноќевање                                                                                                             


 31.12.2018                                                                                                                Појадок. По појадокот слободно време за индивидуална прошетка низ Виена или предлагаме факултативна посета на дворецот „Шенбрун“ со локален водич – грандиозната летна Хабзбуршка резиденција, која датира од 1700 г. Резиденција на далеку познатите Марија Терезија, Моцарт, Наполеон , кралот Франц Јосиф. Место за уживање во прекрасните паркови, Разглед на кралските одаи, ботаничките градини, фонтаната Нептун, видиковецот Глориете.Вечерта, превоз до центaрот на  Виена и ДОЧЕК НА НОВА ГОДИНА на некој од плоштадите на Виена.Со договор со водичот во одредено време враќање во Хотелот.Ноќевање.                            


01.01.2019                                                                                                                                                                        Појадок. По појадокот одјавување на собите и заминување кон центарот на Виена кеде ќе имате можност да го следите Новогодишниот концерт на видео бим . Незаборавно доживување со концерт на виенската филхармонија чија музика ќе ве натера да заиграте валцер и да се напиете традиционално греано вино.Во попладневните часови заминување за Македонија.                                                


 


02.01.2019                           


Пристигнување во Македонија во раните утрински часови.


Цената на аранжманот изнесува: 170 €


Цената на аранжманот вклучува:


ü   Превоз со  високо туристички автобус(A/C;TV;DVD;CD)


ü   Сместување во хотел  со 3* на база 2 НП  


ü   Oрганизација и водство на патувањето со пратител од агенцијата


ü   Разглед на Виена со водич


Цената на аранжманот не вклучува:


ü   Осигурување  5 € ( до 64 години)                                          


ü   ВлезницаSchönbrunn 30€


ü   Вечера во ресторан 35


ü   Влезница за концертната програма 31.12.2018(резервација во агенција местата се ограничени!) 145


ü   Индивидуални екскурзии и дополнителни индивидуални барања и трошоци 


ü   Доплата за 1/1 соба                                                             


Факултативите задолжително се резервираaт во агенцијата при самата уплата по избор!


Пасошот треба да важи минимум 3 месеци по завршувањето на патувањето.


Тимот на КАМЕЛИЈА ТУРС Ви посакува СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ !


 

Услови и начин на плаќањеУслови на патување
Испечати понуда

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА