Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

Копаоник - Нова Година 2019


Копаоник-Брзече 

4 Дена / 3 полни пансиони + 2 свечени вечери и превоз 

Термин 30.12.2018-02.01.2019

Дочекајте ја Новата 2019 година во топол и пријатен амбиент во Апарт Хoтел КОПАОНИК –  БРЗЕЧЕ,  со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК

30.12.2018

Состанок на групата од пред Холидеј Ин во 08:00 часот. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник,сместување во Хотелот. Ручек. Слободно време за индивидуални активности. Вечера.Ноќевање.

31.12.2018

Појадок. По појадокот заминување кон скијачките центри на Копаоник и запознавање со нивните убавини, Слободно време за индивидуални активности. Припрема за најлудата ноќ. Свечена вечера  со музика и забава до раните утрински часови. Ноќевање.

01.01.2019                                                                                                                                       Појадок.Индивидуална прошетка во Брзече, за љубителите на белиот спорт  и можност за факултативна посета на скијачките центри. Ручек во хотелот.Реприза на 31.12 со Свечена вечера и музика. Ноќевање

02.01.2019                                                                                                                                                                     Појадок. По појадокот заминување за Македонија. Во вечерните часови пристигнување во Скопје

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 180

 

Термин 

30.12-02.01.2019

Промо цена:

 150€   до   05.09.2018

Ран Букинг:

 160€   до   20.11.2018

Регуларна цена:

180 €

 

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО  

üСместување во www.kopapartmani.co.rs 

üПревоз со високотуристички автобус   (A/C;TV;DVD;CD)

                                üOрганизација и водство на патувањето

ü3 полнипансиони  со 2 свечени вечери и музика

üТуристичка такса за возрасни и деца. 

üТрансфер со шател бус до скијачките центри на Копаоник на 31.12.2018  

 

НАПОМЕНА: Деца од 3 до 9 години плаќаат 135 € и ги користат сите услуги плус ден 15 еур

За сопствен превоз се одбива   10 €  и туристичка такса  се плаќа на лице место

 

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ НЕ  Е ВКЛУЧЕНО

üИндивидуални екскурзии и дополнителни индивидуални барања и трошоци

üТрансфер со шател бус до скијачките центри на Копаоник на 01.01.2019, со доплата од  3 еур.

 üДоплата за 1/1 соба

üПатничко осигурување – 5€       

 

Пасошот треба да важи минимум 3 месеци по завршувањето на патувањето како и можност за патување со лична карта!

Тимот на КАМЕЛИЈА ТУРС Ви посакува СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ !

Услови и начин на плаќањеУслови на патување
Испечати понуда

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА