Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

Копаоник-Стара Нова Година


 

                       СТАРА НОВА ГОДИНА 

                                                          12.01.-14.01.2019               

 

        3дена/2 пoлни пансиони +1 свечена вечераи превоз

Со прекрасен поглед на најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК

 

12.01.2019     

Состанок на групата од пред Холидеј Ин во 05:00 часот. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Ручек. Слободно време за индивидуални активности.  Вечера. Ноќевање.

 

13.01.2019

Појадок. По појадокот факултативно заминување кон скијачките центри на Копаоник и запознавање со нивните убавини.. Враќање во Хотел. Ручек.Слободно време за индивидуални активности. Свечена вечера  со музика и забава до раните утрински часови. Ноќевање.

 

14.01.2019  

Појадок. По појадокот заминување за Македонија. Во вечерните часови пристигнување во Скопје

 

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:          

üСместување во www.kopapartmani.co.rs 

üПревоз со високотуристички автобус

üOрганизација и водство на патувањето

ü 2 пoлнипансиони  со1свеченавечера со музика

 

* УСЛОВИЗАДЕЦА:Децадо 3 годинибесплатно

ВО ЦЕНАТА НА АРАЖМАНОТ НЕ  Е ВКЛУЧЕНО

ü   Индивидуални екскурзии и дополнителни индивидуални барања и трошоци

ü   Туристичкатаксазавозрасниидеца. 

ü   Доплата за 1/1 соба

ü   Патничко осигурување

ü   Превоз до скијачките центри дневно 3€

 

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА:115

 

 Услови и начин на плаќањеУслови на патување
Испечати понуда

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА