Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

Копаоник 8-ми Март


 

         КОПАОНИК          

Термин:09.03-10.03.2019                             

            Со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК   

                            2дена/1пoлу пансион +1 свечена вечера и превоз

 

 09.03.2019Скопје-Копаоник                                                                                   Состанок на групата во 06:30 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Сместување во хотел Jуниор во предпладневните часови. Слободни активности.  Свечена вечера со музика.. Ноќевање.

 10.03.2019 Копаоник                                                                                     Појадок. Заминување во центарот на Копаоник и запознавање со неговите природни  убавини, слободно време за кафе во познатите хотели.  Заминување за Македонија. Пристигнување во Скопје во вечерните часови.

 

 

Цената на аранжманот изнесува: 4,700 денари

 

  Цената ги вклучува следните услуги:

      ·  Сместување во хотел Јуниор www.juniorhotel.rs

·  На база1 Полупансион (појадокивечера  + 1 Свечена  вечера со музика на 09.03 )

·  Превоз на наведената релација

·  Туристичка такса

·  Пратител за вре ме на патувањето

·  Паркинг

·  Free WiFi

·  Ski box 

   Цената не вклучува           

       ·  Патничко осигурување  200 денари  (до 60год.)

·  Останати индивидуални трошоци кои не се споменати во програмата

·  Доплата за 1/1 соба

·  Шатл бус до Ски центарот  200 денари

· Дополнителен ден на барање + 1.350 денари

  

Факултативи                                                                                                                                                         * Факултативните посети не се задолжителен дел од програмата;                                                            *Агенцијата не сноси одговорност за промена на цената на билетите за факултативните посети и зависат       од слободните термини на локалитетите како и од бројот на пријавени патници;                                                 *Термините на факултативните посети се променливи                                                                                        *Факултативите задолжително се резервираат во агенцијата при самата уплата по избор!

 

НАПОМЕНИ:                                                                                                                     Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата                     Цената е пресметана на минимум 40 особи                                                                                                                Пасошот треба да важи минимум 3/6 месеци по завршување на патувањето                                           Плаќањето е во денарска противредност по курс од 62 денари                                                                     Важат Општите услови на Т.А Камелија Турс -Туроператор со лиценца -А членка на  СКТМ

 

Услови и начин на плаќањеУслови на патување
Испечати понуда

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА