Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

Копаоник 8-ми Март


         

          КОПАОНИК          

Термин:08.03-10.03.2019                             

            Со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на КОПАОНИК   

                            3дена /2 пoлни пансиони +1 свечена вечера и превоз

          08. 03.2019 Скопје-Копаоник           

Состанок на групата во 06:30 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во предпладневните часови. Сместување во хотел. Ручек.Слободни активности.Свечена вечера со музика. Ноќевање.

 09.03.2019 Копаоник

Појадок. Заминување во центарот на Копаоник и запознавање со неговите природни  убавини, слободно време за кафе во познатите хотели.  Враќање во хотел. Ручек. Слободно време за индивидуални активности.Вечера. Ноќевање.

 10.03.2019 Копаоник-Скопје

Појадок. Заминување за Македонија по појадокот. Пристигнување во попладневните часови во Скопје. 

 

Цената на аранжманот изнесува:79€

 

  Цената ги вклучува следните услуги:

 * Сместување во хотел www.kopaapartmani.co.rs  на база2 ПА (појадок, ручек ивечера  + 1 свечена  вечера со музика )                                                                                                                                                                                      * Превоз на наведената релација                                                                                                                                                       * Туристичка такса                                                                                                                                                                                                 * Пратител за време на патувањето

   Цената не вклучува                                                                                                                                                                                *Патничко осигурување  3€  (до 60год.)                                                                                                                        *Превоз до ски центарот на Копаоник 3€                                                                                                           *Останати индивидуални трошоци кои не се споменати во програма                                                           *Доплата за 1/1 соба

Факултативи                                                                                                                                                         * Факултативните посети не се задолжителен дел од програмата;                                                            *Агенцијата не сноси одговорност за промена на цената на билетите за факултативните посети и зависат       од слободните термини на локалитетите како и од бројот на пријавени патници;                                                 *Термините на факултативните посети се променливи                                                                                        *Факултативите задолжително се резервираат во агенцијата при самата уплата по избор!

 

НАПОМЕНИ:                                                                                                                     Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата                     Цената е пресметана на минимум 40 особи                                                                                                                Пасошот треба да важи минимум 3/6 месеци по завршување на патувањето                                           Плаќањето е во денарска противредност по курс од 62 денари                                                                     Важат Општите услови на Т.А Камелија Турс -Туроператор со лиценца -А членка на  СКТМ

 

Услови и начин на плаќањеУслови на патување
Испечати понуда

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА