Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

Ski Opening - Kopaonik II termin


                 SKI OPENING-KOPAONIK


Термин: 14.12-16.12.2018


14.12.201Скопје-Копаоник                                                                                          Состанок на групата во 02:00 часот на Дрво Декор. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник во утринските часови. Сместување во хотел. www.kopaapartmani.co.rsСлободно време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.


15.12.2018 Копаоник                                                                                                                    Појадок. Факултативно заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни  убавини,  љубителите на белиот спорт ќе уживаат и ќе ги користат удобностите на скијачкиот центар. Слободно време за кафе во познатите хотели. Враќање во хотел во договорено време.  Вечера. Ноќевање.


16.12.2018 Копаоник-Скопје                                                                                                        Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности или заминување кон скијачкиот цетар - факултативно. Во попладневните часови заминување за Македонија. Пристигнување во вечерните часови во Скопје.


 Цената ги вклучува следните услуги:                                                                                     §     Сместување на база 2 ПП (појадок и вечера)                                                                                                        §     Превоз на наведената релација Скопје-Брзече-Скопје                                                                                    §    Туристичка такса


Цената не вклучува:                                                                                                                     §   Патничко осигурување  3€   (до 60год.)                                                                                                                  §   Превоз до ски центарот на Копаоник 3€


 


       ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 85€


 

Услови и начин на плаќањеУслови на патување
Испечати понуда

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА