Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

Hotel Aurora Resort & Spa - Берово


Божиќ во Аурора Ресорт и СПА!

Замислете си го утрото во прегратките на Малешевските планини, со луксузно сместување и топла празнична атмосфера.

Аурора Ресорт и СПА ви го претставува Божиќниот пакет за оваа нова и возбудлива 2019.

·    Ноќевање на база полу пансион (појадок и вечера)

·    Посна традиционална Бадникова Вечера на 06 Јануари 2019, односно посна традиционална вечера  на 24 Декември 2018

·    Свечена Божиќна Вечера на 07 Јануари 2019, односно на 25 Декември 2018, со многу изненадувања и вклучена неограничена консумација на пијалоци (ракија, вино во чаша, безалкохолни пијалоци во чаша)

·         Цените се однесуваат по лице во двокреветна соба.

 

 

 

2 НОЌЕВАЊА

3 НОЌЕВАЊА

4 НОЌЕВАЊА

5 НОЌЕВАЊА

SUPERIOR

3038 MKD

4526 MKD 

5952 MKD

7440 MKD

DELUXE /JUNIOR SUITE

3658 MKD

5456 MKD

7254 MKD

9052 MKD

ARARTMENT/ART STUDIO

4526 MKD

6758 MKD

8928 MKD

11,284 MKD

VILLA APARTMENT

3410 MKD

5084 MKD

6758 MKD

8494 MKD

 

Пакетот е достапен во доле наведените датуми.

21-27 Декември 2018 година - Специјален пакет за католички Божиќ
04-08 Јануари 2019 година - Специјален пакет за Божиќ

– Попуст за трето возрасно лице во соба  – 20%

– Доплата за еднокреветна соба – 70%

– Деца: до 5.99 БЕСПЛАТНО,  5.99 – 11.99 – 50% од цената на возрасенУслови и начин на плаќањеУслови на патување
Испечати понуда

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА