Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел ►‪Париз‬, ‪‎Амстердам‬, Прага‬-‪‎Виена‬-‪‎Будимпешта‬, Персија, Кападокија, Истанбул‬, Краков‬,‪ Швајцарија‬, Сараево‬, ‪‎Бел

Тунис- Лето 2018


TУНИС ЛЕТО 2018

 

ПРВ ДЕН: БЕЛГРАД  - ТУНИС

Состанок на патниците на аеродромот  “Никола Тесла. Лет за Тунис. Слетување на аеродром, трансфер до хотел. Сместување. Ноќевање.

2. ВТОР ДО ПРЕД-ПОСЛЕДЕН ДЕН: ТУНИС

Престој во избраниот хотел на база на избраната услуга од ценовникот

3. ПОСЛЕДЕН ДЕН:  ТУНИС - БЕЛГРАД

Трансфер до аеродром. Лет за Белград. Пристигнување на аеродромот  “Никола Тесла

 ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ Е ВКЛУЧЕНО:

*    Авионски превоз на релација Белград-Тунис-Белград

*    Трансфер на релација: аеродром - хотел - аеродром

*    Сместување според избраната услуга  ALL (се вклучено) или  HB (полупансион)

*    Туристички претставник од  Агенцијата

ВО ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

*    Авионски трошоци (со сите доплати)  89€

*   Здравствено осигурување 5€

*   Факултативни излети и посети

*   Посебни услуги и индивидуални барања

*   Организација и резервација Хотел - 10€ 

*   Организиран превоз Скопје - Белград - Скопје

 

УСЛОВИ И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:

*   Готовина: уплата на аванс од најмалку 50% од вкупната цена на аранжманот при пријава во агенција, останатиот износ најдоцна 10 дена пред тргнување;

*     Кредитни картици;

*   Туристички кредит

 

НАПОМЕНИ:

*    Попустите важат за деца до 11,99 години;

*    Дете до 2 години - плаќа 20 еур

*    Услови за деца (прво и второ дете): важат само со придружба на две возрасни особи;

*   Трето лице: важат кога 3 и 4 возрасно лице делат соба со две возрасни особи, за дете кога дели соба со една возрасна особа и кога две деца користат посебна соба;

*  Организаторот на патувањето не сноси одговорност во случај на било какви промени или откажување на летот од страна на авионската компанија;

*   Патниците се должни да 24 часа пред полетување да се информираат околу авионскиот лет;

* Организаторот на патувањето го задржува правото на корекција на цената согласно промените на пазарот и монетарната политика;

*   Цените се изразени во евра, а се плаќаат во денарска противредност по курс 62;

* За овој програм важат Општите услови на патување на Т.А. КАМЕЛИЈА и СКТМ кои се во прилог со овој Договор

*Патниците се должни да се запознаат со истите

 

Услови и начин на плаќањеУслови на патување
Испечати понуда

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА