Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
Грција

ЛЕТО 2018 ГРЦИЈА. НАЈГОЛЕМ ИЗБОР ПРИВАТНО И ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ ВО ГРЦИЈА - КОМПЛЕТНА ПОНУДА НА ЕДНО МЕСТО


Касандра
Ситониа
Пиреиа
Острови
Јонски Брег
Атос

Понуди:

Апартхотел Alexander Inn - Ставрос

Апартхотелот „Alexander Inn“ е лоциран на само 50 метри од плажата во Ставрос