Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
Летувања

★Не знаете каде да го поминете ВАШИОТ одмор, деновите кој мораат да бидат без стрес и напнатост кој навистина ги заслужувате! Најповолните пакет аранжмани за ЛЕТУВАЊЕ 2017 се подготвени. Египет, Турција, Италија, Шпанија, Грција, Албанија, Црна Гора и Хрватска чекаат на Вас и вашите најблиски. Препуштете им се на најубавите денови од годината и уживајте во една од прекрасните дестинации со Камелија!
★Комплетна понуда Лето 2018
🌅🚌Грција- Касандра, Ситониа, Атос, Острови 
🌅🚌Шпанија - Лорет де Мар 
🌅🚌Италија - Сицилија, Римини 
🌅🚌Хрватска - Макарска
🌅🚌Црна Гора - Будва 
🌅🚌Албанија - Валона, Саранда, Ксамил
🌅 ✈️ Турција-Анталија, Кемер, Сиде, Лара, Белек
🌅 ✈️ Египет - Хургада


Турција
Грција
Албанија
Шпанија
Хрватска
Италија
Црна Гора
Египет

ДУБАИ

Tунис

Босна и Херцеговина

Понуди:

Општи услови на патување

Општи услови на патување