Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
ДУБАИ

Најпознат помеѓу Емиратите,  Дубаи доживува неверојатен напредок и развој така што денеска, благодарение на модерните проекти и супер луксузни хотели, многубројните шопинг центри, автентичните арапски базари, познатата и преубава плажа - Jumeirah Beach, може да се каже дека претставува вистинска туристичка оаза сред арапската пустина