Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian
Каталог 2015/2016

Годишен Каталог 2015 - 2016 


www.camelliatravel.com.mk  camellia@telekabel.net.mk


25 години со вас!Понуди:

СИЦИЛИЈА

Палермо-Катанија- Сирагуза-Етна  

Прага-Виена

Прага-Карлови Вари-Карлштајн-Виена Каталог 2015-2016

ПОРТУГАЛИЈА

Падова-Сан Џано Ди Монтања-Џенова-Фигуерас-Мадрид-Милано

Америка-Калифорнија

Los Angeles-San Francisco-Napa Valley-Yosemite-Las Vegas

КАПАДОКИЈА

ИСТАНБУЛ-АНКАРА-КАПАДОКИЈА

АМСТЕРДАМ

Прага - Амстердам - Минхен 

ШВАЈЦАРИЈА

Скопје-Минхен-Цирих-Базел-Женева

ДВОРЦИТЕ НА БАВАРИЈА

Дворците на Баварија – Ексцентричниот баварски крал Лудвиг II успеал, со векови собраното државно и семејно богатство на династијата Вителсбах  да го потроши за краток временски период градејќи ги, како што ги нарекуваат „Дворците од соништата“: Ноешванштајн, Линдерхоф и Херенкимзе. Овие дворци изгледат како од бајките и привлекуваат илјадници посетители секоја година.

ИРСКА

Зелениот остров, Ирска земја со магична убавина која ке ви го одземе здивот. Легендарно по многу нешта, по познатото пиво Виски и богаството на келтската култура. Грапавото и карпесто крајбежје, магичните градини го прават овој остров вистинска жива бајка. Покрај природните убавини Ирска се истакнува со прекрасни градби како што се дворци замоци и тврдини, Патувањето во Ирска е незаборавно заминување во минатото и легендите кои никој нема да го остави рамнодушен