Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian

Понуди:


Солун Викенд

Посета на шопинг центрите со најпознатите светски брендови

повеќе


ВОДИЦИ- ОХРИД

ТЕРМИН 19.01-20.01.2013 1НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

повеќе


ЛУТРАКИ- ПОЗАР

Одморете се од секојдневните обврски и допуштете си дводневно уживање во бањите на Лутраки

повеќе


KРАКОВ

Посета на Аушвиц, Беркенау и Величка

повеќе


Рим (авион)

Посетете го вечниот Рим за престојниот викенд

 

повеќе


Лутраки-Воден

Лутраки-Мала Преспа-Греман-Островот Аил - Лутраки

повеќеИзбери патување по своја желба

(од 150 € до 300 €) (од 300 € до 1000 €) (над 1000 €)
Автомобил / Автобус / Авион
(+крстарење со брод)

 

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА