Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian

Понуди:


Хотел Merry 4*

Хотелот  MERRY 3* се наоѓа на 500 м. одалеченост од плажата Long Beach и на 18 км. одалеченост од центарот на Кушадаси. Хотелот располага со вкупно 113 соби и 20 апартмани.

повеќе


ALISH HOTEL 4*

Понудата e за со сопствен превоз 

7 km од центар и 200м од плажа

повеќе


DABAKLAR HOTEL 4*

Понудата е дадена за сопствен превоз

Во центар 500м од плажа

повеќе


Marina Hotel 3*+

Понудата е дадена за со сопствен превоз

Во центар на 250м од плажа

повеќе


RICHMOND HOTEL 5*

Понудата е за со сопствен превоз

6 км oд центар, на сама плажа

повеќе


PGS WORLD PALACE 5*

Локација:

Хотелот е локализиран во градот на Кемер,65 км далеку од меѓународниот аеродром на Анталија.Има своја приватна песочна плажа.

повеќе


L\'ANCORA BEACH HOTEL 4*

Во центарот на градот Кемер,приватна плажа со камчиња,само 55 км од аеродромот на Анталија ,45 км од центарот на Анталија.

повеќе


Q PREMIUM RESORT 5*

Локација:
Хотелот се наоѓа во туристичката зона во Аланија , 85 km далеку од аеродромот во Анталија и 50 m далеку од плажата.

повеќе


BODRUM / DIAMOND OF BODRUM *****

За сопствен превоз

Положба: хотелот е лоциран во центарот на Бодрум, а на 35км од аеродромот.

 

повеќе


BODRUM / LA BLANCHE RESORT & SPA *****

За сопствен превоз

Положба: хотелот е лоциран на 18км од центарот на Бодрум, 50км од аеродромот, и 1км од Тургутреис

 

повеќе


BODRUM / YELKEN HOTEL *****

За сопствен превоз

Положба: хотелот е лоциран на 22км од центарот на Бодрум, а на 400м од местото Тургутреис.

 

повеќеИзбери патување по своја желба

(од 150 € до 300 €) (од 300 € до 1000 €) (над 1000 €)
Автомобил / Автобус / Авион
(+крстарење со брод)

 

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА