Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian

Понуди:


Копаоник Брзече - Зимување

Зимување на Копаоник 2014

повеќе


БЕЛГРАД

Од секогаш сте сакале да го посетите Белград, онака опуштено во пријателско расположение и без некои дополнителни обврски.

повеќе


КОПАОНИК - ХИТ ЗА ОВАА ЗИМА

Достапни цени за нашиот пазар

Ski & snowboard такмичења
Ski & snowboard инструктори

повеќе


Кралска Бања

Бањата се наоѓа од северната страната на планината Јастребац на надморска височина од 540м во долина на Рибарската Река. Се наоѓа во централниот дел на Србија, одалечена околу 34 км од Крушевац, 290 км од Белград и 100 км од Ниш

повеќе


Кралска Бања

Бањата се наоѓа од северната страната на планината Јастребац на надморска височина од 540м во долина на Рибарската Река. Се наоѓа во централниот дел на Србија, одалечена околу 34 км од Крушевац, 290 км од Белград и 100 км од Ниш

повеќеИзбери патување по своја желба

(од 150 € до 300 €) (од 300 € до 1000 €) (над 1000 €)
Автомобил / Автобус / Авион
(+крстарење со брод)

 

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА