Sign in:

  • Macedonian
  • English
  • Russian
  • Albanian
  • Albanian
  • Albanian

Понуди:


Вила \"Memphis\"

ХАЛКИДИКИ ПРВ КРАК КАЛИТЕА СТУДИА МЕМФИС

повеќе


Вила Ставрос

ХАЛКИДИКИ ПРВ КРАК КАЛИТЕА СТУДИА СТАВРОС

повеќе


Студија Корали

ХАЛКИДИКИ ПРВ КРАК КАЛИТЕА СТУДИА КОРАЛИ

повеќе


АПАРТ/ХОТЕЛ ДИРЕ

Апарт/ хотелот “Dire” е сместен на извонредна локација во строгиот центар на градот

повеќеИзбери патување по своја желба

(од 150 € до 300 €) (од 300 € до 1000 €) (над 1000 €)
Автомобил / Автобус / Авион
(+крстарење со брод)

 

КЛИКНИ ЗА ЛОКАЦИЈА